OVU GLUMICU JE MUŽ UHVATIO U INTIMNOM ODNOSA SA SVEKROM, I TO USRED ČINA U DNEVNOJ SOBI: Nabila mu je ROGOVE VEKA
Gokče Bahadir, Foto: Printscreen/Instagram/gokce.bhdr

afera

OVU GLUMICU JE MUŽ UHVATIO U INTIMNOM ODNOSA SA SVEKROM, I TO USRED ČINA U DNEVNOJ SOBI: Nabila mu je ROGOVE VEKA

Ali je navodno uhvatio svoju suprugu sa ocem Kemalom Sanalom

Objavljeno: 11:42h

Turska glumica Gokče Bahadir rođena je 9. novembra 1981. godine. Ona je poznata u svom poslu i završila je školu za umetnost. Gokče je 2012. i 2013. godine dobila nagrade za najbolju sporednu i najbolju glumicu, takođe 2014. godine dobila je nagradu za najbolju sporednu glumicu. Pored bogate karijere, mediji se već godinama interesuju i za njen privatan život.

Iza sebe ima jedan brak koji se završio razvodom, a sada je ponovo u ljubavi sa muzičarem.

Gokče Bahadir se udala prvi put 2011. godine, a razvela se godinu dana kasnije. Prvi put, u ljubavi je bila sa glumcem i voditeljem Alijem Sanalom.

Samo sedam meseci nakon što su se venčali, njihovoj bračnoj sreći došao je kraj. Izvori bliski glumci naveli su da je razlog nešto što niko nije ni mogao da zamisli. Ali je navodno uhvatio svoju suprugu sa ocem Kemalom Sanalom.

Gokče Bahadır
foto: Instagram printscreen/gokce.bhdr

- Kemal je bio poznat kao veliki plejboj, a njegovim čarima nije mogla da odoli ni Gokče. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je službeno postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nju nije mogla sprečiti ni činjenica što je Kemal stariji od nje 30 godina i što je otac njenog supruga - otkrio je izvor blizak glumici.

Prema pisanju turskih medija, Ali se vratio kući dva dana ranije jer je želeo da je iznenadi, ali je ipak on bio iznenađen. Prvo jer je video očev automobil u njihovom dvorištu, a potom je usledio još veći šok kada ih je zatekao nage u dnevnom boravku.

Inače, početkom prošle godine turska glumica udala se za Emira Ersoja, to joj je drugi brak po redu i sada žive mirnim i srećnim životom.

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

(Espreso/republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.